Monday, December 4, 2017

Kenen vastuulla on (mahdollisesti) muistisairaan isännöitsijän toimet?

Kun taloyhtiön isännöitsijän syntymävuosi on 1940, lisäksi hän on alkanut unohtelemaan asioita, muuttunut jopa aiempaa agressiivisemmaksi ja hyökkäävämmäksi. Ja kirjoittelee isännöitsijäntodistuksiin likimain mitä mieleen juolahtaa.

En ole tämän ajatukseni kanssa yhtiössä ihan yksin, tässä katkelma noin vuosi sitten käydystä sähköpostikeskustelusta taloyhtiön puheenjohtajan kanssa.

Minun viestini (15.11.2016) sisälsi mm. seuraavaa:

Isännöitsijästä vielä. Oma kokemukseni on nyt kuluneen vuoden ajalta, joko hän oikeasti valehtelee asioista ihan naama pokerilla tai sitten hänellä alkaa olla muistin kanssa jotain ongelmia, eikä muista mitä on aiemmin sanonut. Se osittain selittäisi myös lisääntyneen "agressiivisen" käytöksen ja erilaiset unohtelut.

 - Kimmo S.

Tässä hallituksen puheenjohtajan vastaus (16.11.2016) aiheeseen:

Hei,
Saatat olla hyvinkin oikeassa isännöitsijän muistin suhteen.
Itsekin huomaa ettei muista niin saa ”aggressiivisen kohtauksen” ja väittää muita valehtelijoiksi.

Terveisin YYY

Tässä asiassa hieman itseäni ihmetyttää se, että kyseisen henkilön toimiin kuuluu isännöitsijän toimien valvonta. Ilmeisesti hän on katsonut ettei kuvatun kaltainen käytös ja unohtelut haittaa isännöitsijän toimien hoitamista.

Toki hallituksessa on meno ollut sen verran suoraselkäistä, että normaalisti 3 henkinen hallitus toimi vain 2:n hengen voimin kun 3:s jäsen erosi kesken toimikauden vuoden 2017 alkupuoliskolla.

No comments:

Post a Comment