Tuesday, November 28, 2017

Pääsyä huoneistoon, taas

Menneenä perjantaina (24.11.2017) kävin aamulla avaamassa huoneiston oven, paikalla kävi kaksi urakoitsijaa. Toinen soitti vielä uudelleen samana päivänä ja halusi päästä uudelleen huoneistoon. No ei muuta kuin klo 15:00 uudelleen avaamaan ovia. Työmatkat ynnä muu näppärästi kutisti perjantain työpäivän reilun viiden tunnin mittaiseksi.

Iltapäivän katselmoinnissa urakoitsijalle selvisi mm. ettei huoneistossani tai taloyhtiössä ylipäänsä ole tehty vielä pakollista asbestikartoitusta. Kuvittelin että sellainen olisi taloyhtiössä jo teetetty, koska toinen huoneisto "korjattiin" 2016/2017 vuodenvaihteen tienoilla ja sitäkin varten 2016 alussa pakolliseksi määrätty tarkastus olisi pitänyt tehdä.

Eilen maanantaina sain ensin soiton tältä samalta urakoitsijalta, en päässyt vastaamaan, perään tuli tekstiviesti. Nyt oltaisiin tulossa ottamaan näytteitä asbestikartoitusta varten tiistaina (28.11.2017) klo 15:00. Tiedustelin lisää mahdollisesta kartoituksesta, sekä selvittelin ehdotetun ajankohdan sopivuutta omiin aikatauluihin. Sain tiedon, että analysoinnin tekee ns. liikkuvalla laboratoriolla varustautunut yritys, eli ei sertifiotu tutkimuslaboratorio. Ehdotin uudeksi ajaksi kello 17:00, koska omaan aikatauluuni ei sopinut 15:00. 17:00 oli liian myöhäistä heille, eli asiaan palataan myöhemmin.

Muiden omien sovittujen menojeni takia en voinut enää mitenkään sopia asiaa tälle viikolle. Urakoitsija ehdotti ensi viikkoa. Nyt katsotaan saadaanko asia järjestymään silloin. Minulle ei ole kukaan taloyhtiöstä vaivautunut ilmoittamaan taaskaan mitään. Ilmeisesti kyseinen urakoitsija on hallituksen toimesta palkattu tekemään jotain huoneistossani. Hallitus ei minua asiassa ole informoinut mitenkään.


No comments:

Post a Comment